veelgestelde vragen

 

Zijn er andere formules en mogelijkheden ?
-> Jazeker, u neemt hier best even telefonisch contact met ons op (contact)

Ik heb nog geboekt met jullie oude prijs model wat nu ?
-> Alle afspraken die al gemaakt waren blijven geldig, indien u zelf wenst kan u wel uw formule aanpassen aan het nieuwe systeem. Hiervoor neemt u best even contact met ons op (contact)

Hebben jullie een andere prijs voor kinderen ?
-> kinderen onder de 3 jaar moet u niet tellen bij de à volonté friet formules, elke andere persoon telt als 1.

Komen er nog extra kosten bij ?
-> prijzen op de site zijn deze per persoon. De prijs die u van ons ontvangt na aanvraag van een offerte hierin is alles inbegrepen.
-> bij de aanvraag van de offerte vermeld u waar het feest gelegen is, en hoeveel uren u wenst dat wij openhouden, hiervoor wordt een bijkomstige kost gerekend onder de vorm van een ‘vaste kost’, dit staat in de offerte apart vermeld.

Wij zijn met veel personen is er een korting voorzien ?
-> jazeker, vanaf 100 personen zijn er aangepaste kortingen, deze staat ook op de offerte.

Moeten wij zelf nog dingen voorzien ?
-> Wij hebben alles bij, afhankelijk van de formule, bestek, borden, vuilbakken, wegwerpverpakking, etc. Bij aankomst moet er iemand zijn die verteld waar we moeten staan, en waar we een simpel stopcontact kunnen vinden.

Stroomaansluiting ?
-> we hebben voor alle wagens een simpel stopcontact nodig, onbelast. Indien er geen stroom is hebben we ook een generator, wel even melden indien nodig, we hebben die niet altijd bij.
-> overige apparatuur werkt op gas, dit hebben we zelf bij.

Betaling, afrekening ?
-> Na ontvangst van een offerte, bevestigd u deze via email, na deze bevestiging , ontvangt u een email met de samenvatting en een vraag voor het storten van een voorschot, hierna is uw feest definitief geboekt in onze agenda.
-> bij aankomst op het feest rekent u volledig af, hierdoor moeten we u ook niet storen tijdens het feest. Afrekenen kan via bankcontact, of cash.

Wij weten nog niet exact hoeveel mensen er gaan komen ?
-> Dit is bij zogoed als iedereen het geval, daarom bellen we U altijd op net voor de start van het feest, bij hamburger, en frietfeestjes is dit ten laatste 24h op voorhand, bij BBQ feesten is dit ten laatste 5 dagen op voorhand. We overlopen dan de formule, en feestlocatie, aantal personen. Hierna liggen de voorwaarden vast, we voorzien dan ook eten voor het doorgegeven aantal, en baseren ook onze factuur hierop.
-> bij de à volonté formules kijken wij even rond of het opgegeven aantal ongeveer klopt met het aanwezige aantal.

Wij ontvangen graag een factuur, kan dit ?
-> Natuurlijk is dit geen probleem, vermeld bij de offerte uw eventuele bedrijfsgegevens, en wij maken de factuur op, nemen die ook mee de dag van het feest.
-> afrekening dient wel altijd via bankcontact of cash te gebeuren.

Hoe groot zijn jullie wagens ?
-> We hebben verschillende wagens, of we komen met een zelf rijdende wagen, deze is zo groot als een mobilhome, of we komen met een aanhangwagen, deze is zo groot als een caravan.

Onze feestlocatie is moeilijk toegankelijk is dit een probleem ?
-> Ja, wij gaan geen stukken rijden aan onze wagens, de wagens moeten altijd op een vlakke plaats staan, met een stevige ondergrond. We rijden niet door bossen, weiden of los zand.

Is er een minimum bedrag ?
-> Ja, er is een minimum bedrag, dit is 499 € U vraagt best een vrijblijvende offerte aan.

Is er een minimum aantal personen ?
-> neen, wij komen vanaf 1 persoon, u moet dan wel het minimum bedrag betalen. Zie minimum bedrag hierboven.

Ik ben in jullie frituur geweest, maar jullie zijn hier niet meer ?
-> Vroeger hadden wij ook een vaste frituur, wij hebben de vaste frituur overgelaten. U kan ons nog steeds bereiken op deze pagina, vind u onze nieuwe gegevens.

Waar vind ik jullie algemene voorwaarden, en GDPR ?
-> Hier op deze pagina.

Wat bedoelen we bij de BBQ formules met ‘worden voorzien in verhoudingen / verhoudingen aantal personen ?
-> Altijd alles bij de BBQ formules worden voorzien in verhoudingen aantal personen. Het beste beschrijven we dit met een paar voorbeelden.

-> Bij de basic formule voorzien we 350 gr per persoon aan vlees, bij De Deluxe formule 400 gr vlees per persoon, dit is redelijk veel dit komt overeen met 3 a 4 stukken vlees per persoon.

-> Wanneer we u opbellen een kleine week op voorhand, vragen we u of we alle soorten vlees mogen voorzien, de meeste mensen zeggen dan Ja, u kan ook altijd de verhoudingen aanpassen, bv geen spek, wij hebben dan ipv 7 soorten vlees er nog maar 6 bij, maar het aantal totaal kg aan vlees is altijd in verhouding aantal personen, u krijgt dus nooit gratis extra vlees, maar ook nooit minder.

-> Wenst u toch extra vlees, dit kan, u boekt gewoon voor meer personen, dan hebben wij automatisch meer vlees bij, en is de factuur natuurlijk ook meer, wij maken dit mee met inzetten bouwverlof. Het omgekeerde kan ook, u kan ook bij de BBQ formules minder personen doorgeven, dan hebben we ook minder vlees bij, er is geen reserve, het is uw feest…. wij raden dit af. Ons maakt het niet uit met hoeveel mensen u eet van de BBQ buffet, op = op.

-> verhoudingen Bij-gerechten: Wij hebben altijd het groenten buffet bij, ook in verhouding aantal personen. Dit groenten BBQ buffet bestaat uit de klasieke BBQ groenten, sla, wortelen, komkommer, zoete kool, sauzen, tomaten, ei, .. + koude patatjes.

Hier kan je extra bijgerechten bijkiezen, bij de basic BBQ enkel koude, bij de Deluxe koude en warme bijgerechten.

Er is GEEN meerkost voor bijgerechten bij te nemen, wel worden deze voorzien in verhoudingen.

Een voorbeeld, u bent met 100 personen:

We hebben het vlees bij voor 100 personen, eveneens het groeten buffet.

U kies als koude bijgerechten : pasta spek, en pasta italiaans, wij hebben voor 100 personen bijgerechten bij, u betaald ook voor 100 toch?? niet voor 200 ? We nemen dan voor 50 personen pasta 1 mee en 50 personen pasta 2.

Bent u met zeer weining personen, betekend dit indien u veel bijgerechten kiest, dit wel enorm kleinen porties worden, we raden dan ook af om er veel te kiezen.